2012-06-22

Kaminas 1

Vakar atvežė kaminus :) Šiandien jau ėmiausi montuoti.



9 komentarai:

  1. Laba vakara,
    Norejau paklausti, koks pas Jus kaminas?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas,

      Ir katilo ir židinio kaminai vienodi, lenkiški "Konekt" 7,5 m aukščio ir 200 mm skersmens su ventiliacija.

      Panaikinti
  2. Labas,grazus namukas stiebiasi aukstyn,gal nuoroda galetumet numesti is kur kaminuka paemet ir del ko ši pasirinkote?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas, ten prie naudingų nuorodų yra visos firmos su kuriomis jau teko bendrauti ir į kurias kitą kartą kreipčiausi nedvejodamas. Kaminų pardavėjai papuola į jų tarpą. O rinkausi labai paprastai, "Restoje" apėjau visus pardavinėjančius trisluoksnius kaminus ir išsirinkau pagal kainą ir kokybę. Kaina gavosi beveik per pus pigiau nei Schiedel, dėl pačio kamino gamybos kokybės nusiskundimų irgi neturiu.

      Panaikinti
  3. Konekt kaminą galite įsigyti ir pas mus www.Tedis.lt

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dabar yra puikus kaminai www.kolekt-kaminai.lt (buvo seniau konekt) tesiog dabar yra naudojama Vokiska keramika HART. Trisakis klijuotas is 2-ju daliu, pravala taip pat. O ne is 3-ju.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sveiki, ar jau isbandet kaminus bent viena sezona ? As taip pat tokius turiu 200mm diametro 8.5m aukscio. Sklinda visokie gandai, kad situ pigesniu kaminu keramika skilineja, idomu kie cia teisybes...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas, pilnu apkrovimu dar viso sezono neiskurenau, o tuo labiau netikrinau del skilimo. Siaip jau besirinkdamas kamina emiau didesnio skerspjuvio, kad reikalui esant butu galima ir indekla ideti ...

      Panaikinti